Hoe kunnen wij u helpen?

Wij bieden diverse diensten op gebied van administratief en fiscaal advies. Scroll naar beneden om hier meer over te lezen.

Neem contact op

Boekhouding

Het is voor u als ondernemer noodzakelijk om uw administratie goed op orde te hebben. Bij Administratie- en Belastingadviesbureau Groenenberg & Tolenaars wordt uw administratie op een professionele manier verwerkt. Dit gebeurt door middel van vastlegging van de financiële gegevens in een geautomatiseerde grootboekadministratie.

Op basis van deze vastlegging wordt de aangifte omzetbelasting verzorgd. Als ondernemer ontvangt u een kopie van de aangifte omzetbelasting en doen wij u een berekening toekomen van het door u bij te betalen dan wel terug te ontvangen bedrag.

Loonadministratie

Ook voor het voeren van de loonadministratie kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen maandelijks de loonstroken en de aangifte loonbelasting. Jaarlijks regelen wij de jaaropgaven ten behoeve van de werknemer, de belastingdienst en de uitvoeringsinstelling (voorheen bedrijfsvereniging). De werknemer kan deze jaaropgave benutten voor zijn of haar aangifte inkomstenbelasting.

Na afloop van het boekjaar wordt de jaarrekening samengesteld en met u besproken. Hierbij komen ook strategische keuzes aan de orde, bijvoorbeeld voor wat betreft het al dan niet tot het ondernemingsvermogen rekenen van een personenauto. De juiste keuze kan in sommige gevallen verstrekkende financiële gevolgen hebben en het is dus noodzakelijk dat er sprake is van een doordachte beslissing. Wij denken hierin actief met u mee.

Belastingadvies

Iedere dag verschijnen er nieuwe wetten. Administratie- en Belastingadviesbureau Groenenberg & Tolenaars loodst u door het woud van fiscale regels en wijst u op voor u relevante (on)mogelijkheden. Zodoende komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het streven is om uw belastingdruk, binnen de grenzen van de wet, zo laag mogelijk te laten zijn.

Iedere ondernemer dient zich af te vragen of de door hem of haar gekozen rechtsvorm wel de juiste is. Moet de onderneming worden gedreven als eenmanszaak of is de keuze voor de besloten vennootschap toch de beste? Bij de start van een onderneming komt deze vraag aan de orde maar ook gedurende het bestaan van de onderneming moet opnieuw beoordeeld worden of er nog sprake is van de meest optimale rechtsvorm. U bevindt zich als ondernemer in een dynamische omgeving waarin het noodzakelijk kan zijn om aanpassingen te doen. Ook hier adviseren wij u in.

Overige diensten

  • Verzorgen Boekhouding
  • Samenstellen van de jaarrekening
  • Startersbegeleiding
  • Salarisadministratie- Aangifte Inkomstenbelasting
  • Aangifte Vennootschapsbelasting
  • Aangifte Omzetbelasting
  • Aangifte Loonbelasting
  • Bezwaar- en beroepsprocedures
Contact opnemen

Handige digitale tools die het verzorgen van uw administratie nog makkelijker maken

Ons bedrijf bestaat sinds 2003. In de loop der jaren hebben wij de transformatie van papieren administratie naar digitale administratie uiteraard op de voet gevolgd. De shift naar digitaal is onvermijdelijk en vraagt om een andere manier van werken. Hoewel er bij Groenenberg & Tolenaars nog altijd ruimte is voor klanten die liever de ‘oude’ manier van werken prefereren, gaan wij met onze tijd mee en bieden wij onze klanten een aantal handige digitale tools die administratieve werkzaamheden nog makkelijker en efficiënter maken. Zo werken wij met het programma Basecone.
Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet een boekingsvoorstel dat wij vervolgens controleren en accorderen. En bent u vaak bonnetjes kwijt van bijvoorbeeld zakenlunches? Dat is allemaal verleden tijd met de app van Basecone, waarmee u direct bonnetjes kunt inscannen via uw mobiel.

Tarieven

Bij Groenenberg & Tolenaars bieden wij altijd maatwerk. Daarom kiezen wij heel bewust niet voor standaard pakketten met bijbehorende vaste tarieven. De ene onderneming is de andere namelijk niet. Elk bedrijf heeft eigen wensen en behoeftes als het gaat om administratieve en fiscale zaken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en welke tarieven daarbij horen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

De diensten van Administratie- en Belastingadviesbureau Groenenberg & Tolenaars zijn met name gericht op het midden- en kleinbedrijf.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact

Klantervaringen

Hoe onze klanten over onze organisatie denken.

Bas van der Heiden

Boekhouder van AGF van der Heiden

Groenenberg & Tolenaars is een betrouwbaar, accuraat en meedenkend administratie en belastingadviesbureau. Korte lijnen en snel schakelen.

Boyd Poulus

Eigenaar van QuickOnline B.V.

Wij hebben goed en professioneel advies ontvangen. Daarnaast ondersteunen zij onze organisatie met verschillende financiële zaken. Een prettige samenwerking en onderling contact.