Over ons

Lees meer over onze geschiedenis, ons team en onze werkwijze.

Onze diensten

Het verhaal van Groenenberg & Tolenaars

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van administratie en belasting, besloten Ron Groenenberg en Kees Tolenaars in 2003 om hun ondernemersdroom waar te maken en hun eigen bedrijf te starten. Dit was het begin van Administratie en Belastingadviesbureau Groenenberg & Tolenaars.

Zoals veel ondernemers begonnen de heren Groenenberg & Tolenaars vanuit huis. Naarmate het bedrijf groeide, verruilden zij het thuiskantoor voor een externe kantoorruimte. Na een aantal jaren volgde de verhuizing naar het huidige kantoorpand op de Edisonstraat in het mooie Numansdorp.

De motivatie om deze onderneming in 2003 te starten, kwam oorspronkelijk voort uit de sterke behoefte om ZZP’ers en andere MKB bedrijven op een goede manier te ontzorgen op gebied van fiscaliteit en administratie. Het bedrijf Groenenberg & Tolenaars bestaat inmiddels al tientallen jaren. De drijfveren van ons bedrijf zijn echter nog altijd hetzelfde.

Lees meer

Ons team

Het team van Groenenberg & Tolenaars bestaat uit vier personen. Ieder gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied. Juist omdat wij een klein team hebben, kunnen wij een persoonlijke aanpak waarborgen. Bij ons raakt u niet verstrikt in een web van talloze medewerkers en afdelingen.

Onze manier van werken

In de loop der jaren is er natuurlijk veel veranderd. Denk hierbij niet alleen aan fiscale regelgeving, maar vooral ook aan de manier van werken. Waar het eerst gebruikelijk was om de zakelijke administratie aan te leveren in de vorm van multomappen en bergen papier, gaat vandaag de dag bijna alles digitaal. Als modern bedrijf gaan wij natuurlijk met deze veranderingen mee en voorzien wij onze klanten van digitale tools om de boekhouding nog makkelijker te maken. Zo werken wij met Basecone, waarmee je makkelijk facturen en declaraties kunt verwerken.

Bent u niet zo van de digitalisering? Geen probleem, bij Groenenberg & Tolenaars is er altijd ruimte voor klanten die de oude manier van werken prefereren.

Lees meer over onze diensten

U bent van harte welkom

Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking? Of bent u klant en wenst u uw administratie liever persoonlijk overhandigen in plaats van digitaal? Dan bent u van harte welkom bij ons in Numansdorp. Geef ons een seintje, dan zorgen wij voor de koffie!

Goed om te weten

Wij zijn lid van De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Hieruit blijkt dat wij staan voor deskundigheid en betrouwbaarheid.